The Fault In Our Stars

 
Jag vet att det är ett bra tag sedan den här trailern kom ut, och lika länge sedan jag såg den första gången. Men sedan dess har jag bara kollat om och om igen, helt tagen av hur underbar den är. The Fault in Our Stars är en av mina favoritböcker och John Green en av mina favorit författare, jag kan knappt bärga míg tills jag äntligen får se filmen!

Divergent - The movie

Igår var jag och en vän inne i Borås för att se premiären på Divergent, filmen baserad på en av de bästa böcker jag läst på länge. Var så sjukt spänd på att se den, om den kunde leva upp till förväntningarna. Visserligen är den inte närheten av boken, men när jag kom ut från biosalongen kunde jag inte sluta le, så himla bra film! Skulle kunna se den igen och igen och igen. Ska recensera boken snart också, har bara lite småsaker kvar innan den kan publiceras.
 
 
Kan redan nu nämna att jag har en liten förälskelse i Four, ovanligt då jag sällan blir förälskad i fiktiva karaktärer, men han är bara för underbar. Störde mig lite på att han inte var som jag förväntat mig, men var relativt nöjd med valen av skådespelare så det fick helt enkelt duga. Scen mässigt sätt tycker jag de valt ut det viktigaste, händelseförloppen och hur vissa saker utspelar sig stämmer sådär vilket störde mig en del, men man kan inte förvänta sig något annat. Tycker allt som allt det var riktigt lyckat, en otroligt bra film, men man borde ändå läsa boken innan man ser den!
 
 
 RSS 2.0